COACHING

success-coaching-header

Ce este coaching-ul?

Un antrenament al mintii, pe care poti sa-l asemeni cu un sport al mintii in care obiectivul este sa te concentrezi pe gasirea solutiilor in depasirea obstacolelor din calea realizarii viselor tale.

Coaching-ul nu este terapie, consiliere sau consultanta. Coaching-ul este despre cum poti sa-ti indeplinesti obiectivele, dorintele pe care le ai in domeniul profesional, personal sau al carierei. Coaching-ul este despre constientizare si responsabilizare.

Cine poate beneficia?

Oricine, de orice profesie, de orice pregatire, din orice domeniu de activitate: oameni de business, manageri, antreprenori, profesori, politicieni, medici, economisti, avocati, ingineri, persoane cu pregatire medie e.t.c. Oricine isi doreste mai mult de la viata lui. Donald Trump, Oprah, Michael Jordan, Merryl Streep, toti acestia au un coach si cred ca stii cat de departe au ajuns. Coaching-ul este deopotriva adresat adultilor, cat si adolescentilor. De coaching pot beneficia si firmele care doresc sa-si creasca performantele.

Cum se desfasoara?

Stabilim de comun acord o sesiune de cca. 45 minute, o data pe saptamana. Sesiunile de coaching le putem desfasura fata in fata, pe telefon sau online, pe skype.

Care sunt beneficiile de a lucra cu un coach?

Rolul meu este sa te sprijin sa iti gasesti propriile raspunsuri, sa alegi cea mai buna optiune si sa ajungi acolo unde iti doresti. Pe parcursul programului de coaching, vei accesa surse nebanuite din interiorul tau, care iti vor aduce bucurie de viata, energie, echilibru, abundenta financiara, abundenta in toate domeniile vietii tale. Intr-un cuvant vei obtine o viata fericita.

Care sunt domeniile de antrenament?

– identificarea misiunii, a vocatiei personale

– echilibrarea balantei dintre viata personala/ viata profesionala

– cariera

– managementul timpului

– relatii cuplu, parinte/copil, terti

– agenda supraincarcata

– stabilirea obiectivelor

– managemetul stresului

– gestionarea emotiilor

– cresterea veniturilor

– antrenare de echipe de manageri, echipe de vanzari

– antrenare de manageri ai companiilor

 

Sesiunile de coaching pot fi individuale sau de grup.