Mastermind – „De la Idee la Bani!”

 • 6 iunie 2022
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 06/06/2022 - 04/07/2022
6:30 pm - 9:00 pm

Categories No Categories


  De la idee la bani este cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill si, totodata, una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile. Cartea expune 13 pasi catre imbogatire, iar autorul dezvaluie pasii pentru cultivarea unei constiinte a banilor, spre imbogatire si succes. Oameni ca Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, e.t.c. au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din aceasta carte. Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de carti de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri si presedinti, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. " Nimeni nu poate gandi, actiona si reusii in locul dumneavoastra- sunteti singurul in masura sa faceti acest lucru. Bucurati-va de asta! Retineti ca mintea poate obtine tot ceea ce isi poate imagina. Cartea "De la Idee la Bani" a motivat mai multi oameni sa obtina succesul, decat a facut-o orice alta carte scrisa de un autor contemporan. Toate secretele de care aveti nevoie pentru a ajunge de la idee la bani se afla, acum, la dispozitia dumneavoastra."  
 • Beneficii:
 • Descoperi si inveți formula prosperitatii si a implinirii
 • Inveti sa lucrezi cu fricile legate de bani
 • Identifici cei 13 pasi catre imbogatire
 • Găsești soluții la temele tale prin activutatea6din mastermind și prin exercițiile de coaching
 • Unde se derulează:Pe zoom, online.Când se derulează:În fiecare zi de luni, în data de 6 iunie, 13 iunie, 20 iunie, 27 iunie, 4 iulie între orele: 18:30- 21Timp de 5 săptămâniCum se desfășoară:
  1. Cumperi cartea „De la Idee la Bani” de Napoleon Hill
  2. Citești săptămânal câteva capitole
  3. Te implici și participi la întâlnirile de mastermind
  4. Practici în fiecare săptămănă ceea ce ți-ai propus în urma întâlnirii din fiecare săptămână
  5. Devii membru in grupul de Whatsapp, sprijini colegii și primești sprijin de la colegi.
    Prețul –  639 lei
  • 5 întâlniri de 2.5 ore
  • grup de Whatsapp pentru suport și alte resurse suplimentare
  • noi instrumente de lucru în domeniul gândirii de prosperitate
  • mediul de lucru profesionist și de susținere
  • lucrul direct cu formatorul pregătit pentru gestionare grupuri cu o experiență de 12 ani
      Membrii Bizz.Club și cei ce au mai participat la unul din programele mele au reducere si vor plăti suma de 575 lei.     Garanție: 100% retur al prețului dacă după prima întâlnire masterrmind-ul nu este pentru tine. Înscrierile se fac până vineri 31.05.2022. Daca vrei să te înscrii te rog sa îmi trimiți mesaj pe: gabriela.chiriac6@gmail.com         Spor și încredere să ai în tot ceea ce faci!  

Leave a Comment: