• You are here:
  • Home »

PAREREA CLIENTILOR

Un om de încredere orientat spre rezultate

Andy Szekely  // Autor, trainer și speaker în dezvoltare personală

Știe exact ce are de facut...

Augustin Mihăilă  //  Magician

Ne-am atins obiectivul de fiecare dată

Gabriela este un om cu o energie extraordinara si cu o dorinta de a face incomensurabila. Pentru mine este o combinatie intre prieten si coach care ma incanta cu fiecare noua sesiune/intalnire. Sesiunile noastre de antrenament au abordat teme punctuale, fiecare sesiune urmarind obiectivul ei. Mi-a placut atat faptul ca ne-am atins obiectivul de fiecare data dar ‘prospetimea’ fiecarei sesiuni: are tehnici noi, intrebari noi, fiind intr-o continua formare pentru a oferi lumii cea mai buna varianta a sa. Si inca ceva important de spus: are o generozitate surprinzatoare la inceput, emotionanta apoi in a oferind sprijin neconditionat. Eu ma bucur de fiecare intalnire pe care o avem in orice postura ne-am afla de coachi sau prietene.

Oana Bernecher  //  Manager Flowersophy, Atelier de creatii florale

Radu Turcescu

Calitatea pe care am câștigat-o este încrederea

La inceputul perioadei de coaching vroiam doar sa-mi iau un Mercedes. Intre timp, dupa o anumita perioada de antrenamente, am descoperit cum pot ajunge sa-mi permit o astfel de masina. Coaching-ul a fost “poarta” pe care am deschis-o pentru a descoperi exact ce vreau sa fac in viitor. Am realizat ca imi doresc lucruri la care acum un an nici nu visam. Dar calitatea pe care am castigat-o si care m-a ajutat si ma ajuta in fiecare zi este increderea. Deci, daca ar fi sa sintetizez ce am obtinut dupa 8 luni de coaching, as spune ca am “invatat” sa am suficient de multa incredere in mine incat sa imi propun si sa realizez obiective marete. Si functioneaza!

Radu Turcescu  //  Antreprenor- SMART PR GROUP

Irina Vasilescu

Un impuls puternic spre acțiune...

Sesiunile de coaching cu Gabriela sunt extraordinare.

Mi-au venit atât de multe idei bune şi am pus in aplicare imediat ceea ce mi-am planificat.

O discutie cu Gabriela e ca un impuls puternic spre acțiune, după ce îți identifici cea mai puternică motivație pentru a acționa.

Am beneficiat de 2 sesiuni de life coaching si una de business coaching si toate trei au fost extraordinare. Deja am facut câțiva paşi importanți către obiectivele mele şi sunt extrem de bucuroasă.

Mi-a crescut încrederea că pot şi stima de sine. Multumesc mult, Gabriela!

Irina Vasilescu  //  General Manager - grupul de companii ACTA.DOC & EUROLENGUAS Iaşi - autoarea cartii «Fii fericit acum!»

Abordează orice context din perspectiva optimistă

M-am intalnit cu Gabriela in perioada cand amandoua faceam parte din echipa fondatoare a Coaching Support Group Galati -initiativa a scolii de coaching Noble Manhattan Am interactionat cu Gabriela din perspectiva mai multor roluri pe care le avea in acel moment: cea de coleg de echipa, coach, femeie de afaceri, sustinator al tinerilor intreprinzatori, organizator de evenimente etc. In orice imprejurare te-ai afla, este o bucurie si, totodata un castig, sa fii alaturi de ea: te intampina mereu zambitoare, cu un tonus tamaduitor, plina de energie si pusa pe indeplinirea oricarui obiectiv pe care si l-a propus. Admir energia ei si faptul ca intotdeauna abordeaza orice context din perspectiva optimista, din perspectiva din care e loc de dezvoltare si de construire.

Emilia Constantinescu  //  Manager Resurse Umane - Icepronav Engineering

Paul Ardeleanu

Mod profesionist de a lucra

Gabriela are un mod foarte profesionist de a lucra in calitate de life coach. M-a surprins in mod placut modul prin care reuseste ca intr-un timp scurt, de 45 de min, sa ajungem de fiecare data la rezultatul pe care mi-l doresc si sa fiu motivat sa actionez in directia obiectivelor mele. O recomand cu caldura pe Gabriela in calitate de Life Coach.

Paul Ardeleanu  //  Public Speaking Coach, Coaching4You

Am conştientizat cine sunt, valoarea mea...

Mi-ati captat atentia si aprins interesul sa ascult in sala de curs alaturi de grupa de tineri antreprenori, ne-ati deschis larg spatiul autocunoasterii, motivatiei, increderii si concentrarii spre dezvoltarea personala.

La sedinta de coaching a trebuit sa imi canalizez atentia asupra problemei mele (emotivitatea), asupra a ceea ce am de facut. Am fixat atentia pe depistarea situatiei (in ce imprejurari), emotiei (impactul emotional al situatiei), reactiei (cum reactionezi), testarii (nivelul de preocupare), implicarii (contributie), valorizarii (importanta) si imbunatatirii imaginii de sine, descoperindu-mi calitatile si abilitatile personale. Am constientizat cine sunt, valoarea mea, ce atitudine sa adopt fata de problema sus mentionata si sa gasesc solutii pentru aceasta. In urma acestei sedinte de coaching am reusit sa parcurg mai multe etape ale unui interviu fara a mai fi emotiva, am curajul de a pune in practica ceea ce stiu si imi dau seama ca asta m-a ajutat mult.

Avem nevoie dna coach Gabriela Chiriac, indrumator si mentor dedicat imbunatatirii performantelor prin incurajarea, increderea, dezvoltarea si dedicarea pe care o ofera.

Nu avem voie sa fim spectatori la ceea ce ni se intampla. Nu sunt pierdute decat acele batalii pe care nu le incepi niciodata

CORNELIA GRIGORE  

Paul Ardeleanu

Am inceput sa ma iau în serios

Gabriela Chiriac. O mana de om, cu un suflet mare. O sedinta de coaching care a inceput cu emotie si s-a sfarsit prea repede. Un dialog relaxat, intrebari pertinente, care m-au ajutat sa ma apropii din ce in ce mai tare de… mine. Stiu, suna ciudat, dar eram asa de prinsa, asa de preocupata de cum sa fiu o mama buna, un profesionist, sotie…incat am uitat de mine. Si, brusc, dupa cateva minute de la inceputul discutiei, am inceput sa ma iau in serios, am vazut ca, mai presus de orice, eram eu si am inceput sa ma relaxez. Caci, daca sunt eu cu mine, totul se rezolva. Multumesc!

Violeta Badoiu //  Redactor-Etiquette Magazine